x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fost purtător de cuvânt al Poliţiei Olt, găsit spânzurat în locuinţa sa

Fost purtător de cuvânt al Poliţiei Olt, găsit spânzurat în locuinţa sa

26 Mar 2009   •   00:00

Un fost purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, comisarul (r) Florin Niculescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit spânzurat, în această dimineaţă, în locuinţa sa din municipiul Slatina, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, comisarul Claudia Radu, fostul comisar Florin Niculescu a fost găsit spânzurat în baia locuinţei sale. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet în care să-şi justifice gestul. "O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului pentru a face verificări şi pentru a stabili care au fost motivele pentru care bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Acesta locuia singur şi nu a lăsat niciun bilet prin care să-şi justifice gestul", a declarat comisarul Claudia Radu.

Potrivit sursei citate, fostul comisar Florin Niculescu a fost, până în anul 2003, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, după care, până în anul 2005, a lucrat la "Revista pentru Patrie" a Ministerului Administraţiei Internelor. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator