x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul avocat al lui Gorbunov a atenţionat Tribunalul Dolj cu privire la domiciliul clientului său

Fostul avocat al lui Gorbunov a atenţionat Tribunalul Dolj cu privire la domiciliul clientului său

03 Feb 2009   •   00:00

Fostul avocat al lui Serghei Gorbunov, principalul suspect al dublei crime de la casa de schimb valutar din Braşov, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că în iunie 2008, a trimis o adresă către Tribunalul Dolj în care menţiona adresa de domiciliu în Braşov a clientului său.



Avocatul Ioan Claudiu Prunaru l-a reprezentat pe Gorbunov în trei dosare, însă în prezent, potrivit declaraţiei sale, nu mai este avocatul acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prunaru a mai spus că, în schimb, îl reprezintă pe omul de afaceri craiovean Adrian Marius Berceanu, cel care îl însoţea pe Serghei Gorbunov în momentul în care a fost prins de poliţişti într-un supermarket din Braşov.

"Am trimis o adresă, în data de 11 iunie 2008, către Tribunalul din Dolj, prin care menţionam că domnul Gorbunov avea domiciliul în Braşov, pe strada Saturn", a spus Prunaru, membru al Baroului Avocaţilor din Braşov.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator