x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul primar Sorin Apostu rămâne în arest. Instanţa i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar

Fostul primar Sorin Apostu rămâne în arest. Instanţa i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar

04 Mai 2012   •   07:00
Fostul primar Sorin Apostu rămâne în arest. Instanţa i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu, judecat pentru fapte de coruptie, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Targu Mures i-a respins, in aceasta dimineata, cererea de eliberare sub control judiciar. Sentinta magistratilor este atacabila cu recurs in termen de 24 de ore de la pronuntare.

Sorin Apostu a declarat, miercuri, la Curtea de Apel Targu Mures, ca daca sentinta ii va fi favorabila, va respecta toate conditiile impuse.

Atat avocatul sau, cat si Apostu, au sustinut ca nu exista niciun pericol pentru ordinea publica daca fostul primar ar fi eliberat sub control judiciar sau ca, odata lasat in libertate, sa savarseasca infractiuni.

Sorin Apostu, arestat preventiv la 11 noiembrie 2011, a fost trimis in judecata, in stare de arest, pentru luare de mita in forma continuata (18 acte materiale), complicitate la spalare de bani in forma continuata (19 acte materiale), complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata (19 acte materiale), trafic de influenta in forma continuata (21 acte materiale), instigare la spalare de bani in forma continuata (23 acte materiale), instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata (23 acte materiale) si primire de foloase necuvenite.

×