x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fraude cu fonduri europene. DNA face percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe. Sunt vizate şi instituţii publice

Fraude cu fonduri europene. DNA face percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe. Sunt vizate şi instituţii publice

09 Feb 2015   •   09:29
Fraude cu fonduri europene. DNA face percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe. Sunt vizate şi instituţii publice

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează luni percheziții, inclusiv la sediile unor instituții publice, în 23 locații situate în municipiul București și în județele Ilfov, Timiș, Caraș-Severin și Teleorman, într-un dosar privind acuzații de fraudare fonduri europene.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticoruptie, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2007 — 2013. Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 23 locații situate în municipiul București și în județele Ilfov,Timiș Caraș-Severin și Teleorman, din care patru sunt sediile unor instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, de percheziții ar fi vizată Agenția de Dezvoltare Regională Vest.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

×