x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Frunzăverde: Nu cred că Dragnea este vinovat. Băsescu s-a întors la Cotroceni pe lipsă de democraţie

Frunzăverde: Nu cred că Dragnea este vinovat. Băsescu s-a întors la Cotroceni pe lipsă de democraţie

06 Sep 2012   •   09:39
Frunzăverde: Nu cred că Dragnea este vinovat. Băsescu s-a întors la Cotroceni pe lipsă de democraţie

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde este de parere ca Liviu Dragnea nu este vinovat in dosarul referendumului. Frunzaverde a afirmat ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni pe un soi de lipsa de democratie autentica in Romania.

"Nu vreau sa ma antepronunt. Eu, personal, nu cred ca Liviu Dragnea este vinovat", a spus Frunzaverde, intrebat cum comenteaza acuzatiile ce i se aduc secretarului general al PSD.

Frunzaverde a mai spus ca nu se poate vorbi despre un "esec" la referendum, pentru ca, pentru prima data in cariera lui, cand Traian Basescu pierde un asemenea scrutin, cu 87%, cand 2,2 milioane mai multi romani decat l-au votat se pronunta pentru plecarea lui.

Potrivit lui Frunzaverde, Traian Bazsescu s-a intors la Cotroceni pe un "soi de lipsa de democratie autentica in Romania".

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, s-a prezentat, in aceasta dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in cazul privind referendumul.

Principala acuzatie adusa de procurori ar fi ca "s-a asociat cu mii si zeci de mii de persoane pentru a asigura la vot o prezenta mai mare de 50 plus unu", la referendumul din 29 iulie 2012, a spus Dragnea, la iesirea din sediul DNA.

×