x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: „Grupul de Comunicare Strategică a dezinformat populaţia şi a emis date pentru a crea panică şi haos”

Gabriela Firea: „Grupul de Comunicare Strategică a dezinformat populaţia şi a emis date pentru a crea panică şi haos”

10 Noi 2020   •   22:41
Gabriela Firea: „Grupul de Comunicare Strategică a dezinformat populaţia şi a emis date pentru a crea panică şi haos”
Sursa foto: Lucian Alecu

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat marţi că PSD va schimba din temelii structura Grupului de Comunicare Strategică, dacă social-democraţii vor ajunge la guvernare. GCS este organismul însărcinat să informeze populaţia cu evoluţia pandemiei, în fiecare zi.

„Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia. Presa a dezvăluit dezinformărilor lor, cifre care nu corespundeau şi date care erau comunicate către public, doar pentru a crea panică şi pentru a crea haos. Din păcate, acesta este Grupul de Comunicare Strategică şi aceea este comisia tehnică de luptă împotriva coronavirusului.”, a spus Gabriela Firea la Antena3.

Prim-vicepreşedintele social democraţilor a menţionat că dacă PSD va câştiga alegerile şi va forma viitorul Guvern, structura acestui Grup de Comunicare Strategică va fi schimbată, odată cu numirea în funcţie a unui nou ministru al Sănătăţii.

„Va exista o altă comisie care să lupte real cu coronavirusul şi nu doar să arunce întreaga povară către populaţie. Încă din primăvară, populaţia a fost cea vinovată, populaţia a fost cea certată, cea amendată, cea obligată să suporte restricţii diferite şi mai dure decât în Uniunea Europeană.

Acum aflăm, spune şi premierul, că bolnavii sunt vinovaţi că s-au infectat că nu au fost atenţi, dar vedem că sunt şi doi miniştri contaminaţi. Înţelegem că nici ei nu au fost atenţi!?

Sunt vinovaţi producătorii agricoli din pieţe şi sunt consideraţi principalii răspândaci, ca şi tinerii, ai coronavirusului.

Economia se prăbuşeşte, din păcate, sprijinul Executivului pentru HORECA, pentru HORA, pentru alte industrii care suferă acum foarte multe nu se întrezăreşte, sau măsurile sunt minimale şi nu au cum să compenseze pierderile din această perioadă.

Lucru cert, noi nu vom creşte TVA, nu vom creşte alte taxe şi alte impozite. Ne vom ţine de cuvânt cu tot ceea ce am promis şi este prevăzut în lege dublarea alocaţiilor şi ajustările cu procente semnificative la pensii.”, a mai spus Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea