x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gasita dupa doua saptamani - A fugit de parinti

Gasita dupa doua saptamani - A fugit de parinti

de Erik Hoosz    |    12 Noi 2005   •   00:00

Disparuta la 25 octombrie, din timpul orelor, Alina Garbea a fost gasita de politisti la o familie de rromi din municipiul Tecuci. Chiar dupa ce a plecat de langa colegii sai, mama fetitei a spus oamenilor legii ca Alina ar fi putut pleca din cauza ca a luat o nota mica la matematica. Micuta a spus colegilor ca pleaca la toaleta, dar, dupa ce a iesit din clasa, nimeni nu a mai vazut-o.

INMORMANTARE. Dupa ce a fugit de la scoala, fata s-a urcat in primul tren care i-a aparut in fata din gara din Bacau. In tren a intrat in vorba cu un barbat din Roman care se ducea la o inmormantare, la Tecuci. Alina i-a povestit acestuia toata istoria, iar dupa ce au mers la inmormantare, fata i-a spus ca nu mai vrea sa se intoarca la parintii ei. In cele din urma, barbatul a dus-o pe Alina in casa unei cunostinte, pe Strada Sergent Herea. Proprietara casei, Odiseea Mares, a gasit-o pe Alina jucandu-se cu copiii ei. I s-a facut mila de ea si a ingrijit-o. Femeia sustine ca a vrut sa anunte politia, dar Alina s-a impotrivit. "Doi politisti din Tecuci au plecat la domiciliul unde fusesera anuntati ca a apaut din senin un copil. Astfel au gasit-o pe fetita disparuta acum doua saptamani la Bacau", ne-a declarat inspector principal Cristina Stoian.

Tatal Alinei a plecat imediat spre Tecuci pentru a o readuce acasa pe micuta fugara.

ATI VAZUT ACEST COPIL? - DUMITRU ORLANDO ANDREI
Baiatul din imagine are 13 ani si a disparut la 16 iunie 2005, in imprejurari necunoscute, de la domiciliul din Str. Automatizarii, Sector 1, Bucuresti. Are inaltimea de 1,55 m; greutate - 35 kg; corpolenta - astenica; fata - rotunda; ochi - caprui; par - negru, tuns scurt. Cei care l-au vazut sau pot oferi informatii despre el sunt rugati sa sune la 112 sau la redactia Jurnalului National.

×
Subiecte în articol: observator