x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Generalul Mihai Chiţac s-ar putea opera la Târgu Mureş

Generalul Mihai Chiţac s-ar putea opera la Târgu Mureş

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Dec 2008   •   00:00
Generalul Mihai Chiţac s-ar putea opera la Târgu Mureş

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Ovidiu Butuc, a anunţat marţi că fostul general Mihai Chiţac poate fi operat la Târgu Mureş, întrucât medicii de aici au experienţa necesară.



"Operaţia de care are nevoie Mihai Chiţac poate fi efectuată la Târgu Mureş fără nicio problemă. Medicii de aici, recunoscuţi pentru performanţele lor deosebite, au expertiza necesară efectuării unei asemenea intervenţii chirurgicale pe cord. Operaţia poate fi efectuată la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant, condus de prof. dr. Radu Deac", precizează managerul într-un comunicat preluat de Agerpres. Managerul SCJU Târgu Mureş a arătat că face aceste precizări în urma declaraţiilor de presă ale lui Mihai Chiţac, precum şi ca urmare a solicitărilor venite din partea mass media.

Fostul general Mihai Chiţac a ieşit, luni, din Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, pentru o perioadă de trei luni de zile, pe motive medicale, în dosarul în care a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru reprimarea Revoluţiei de la Timişoara. Mihai Chiţac a spus, la ieşirea din Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, că timp de câteva zile se va odihni, după care va începe să caute clinicile cele mai indicate pentru a fi operat, poate la Fundeni sau la Târgu Mureş.

×
Subiecte în articol: romania