x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Germania: Un român, care și-a ucis fostul patron cu toporul, va fi închis pe viață

Germania: Un român, care și-a ucis fostul patron cu toporul, va fi închis pe viață

29 Oct 2021   •   08:47
Germania: Un român, care și-a ucis fostul patron cu toporul, va fi închis pe viață
Sursa foto: Hepta

Un bărbat de 36 de ani, de origine română, care și-a lovit mortal fostul șef cu o secure și a rănit doi minori, a fost condamnat la închisoare pe viață. Crima a avut loc în luna ianuarie, în Konstanz, Germania, scrie www.stiridiaspora.ro

Tribunalul regional din Konstanz, Germania, a considerat că toate dovezile arată că românul și-a ucis fostul angajator în locuința sa din Hohenfels, în luna ianuarie 2021. Ulterior, i-a rănit grav și cei doi copii ai victimei, de 9, respectiv 13 ani. "Avem de-a face cu un act atroce", a declarant, joi, la pronunțarea verdictului, judecătorul președinte Arno Hornstein.

Copilul de 9 ani suferă și acum din cauza rănilor provocate. Acuzatul, un bărbat de naționalitate română, a fost condamnat în cele din urmă pentru omor prin imprudență și două tentative de omor. Acuzarea ceruse să fie încadrat la crimă. Motivul atacului și desfășurarea exactă a evenimentelor nu au putut fi clarificate definitiv în cadrul procedurii, a precizat Hornstein. Totuși, magistratul presupune că românul a venit să comită un jaf, dar a fost surprins în toiul acțiunii, scrie stuttgarter-nachrichten.de.

×
Subiecte în articol: român condamnat germania