x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali: "În trei, patru zile mă vor 'sălta' şi pe mine!" ● VIDEO

Gigi Becali: "În trei, patru zile mă vor 'sălta' şi pe mine!" ● VIDEO

16 Oct 2008   •   00:00

"Am vorbit cu Piţurcă acum, era în maşina poliţiei!



Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că ridicarea selecţionerul Victor Piţurcă de către procurorii DNA, pe Aeroportul Henri Coandă, este un "circ" şi a adăugat că oamenii legii vor să arate "cât de tari sunt".

"Hahaha, cum arestat? Şi care-i problema? Ce poate să-i facă? Asta este ţara românească. La mintea procurorilor din ţara românească... Păi dacă pui mintea procurorului Dumitrescu la un câine turbează. Vor să arate ei: "uite bă ce tari suntem". Nu mai au la ce să ajungă. Numai circ atât. Se duce la ei, i se aduc la cunoştinţă învinuirile şi gata pleacă acasă. De ce să-l aresteze? Ce să-i facă?", a declarat Becali pentru Mediafax.


"Zece insi au fost la aeroport si l-au luat. O sa faca ocolul lumii asta. Pentru ce? Ca a fost martor la semnarea unui contract. Am vorbit cu Piturca, era in masina de politie. O sa vedeti ca e un circ. Mi-a spus ca a fost arestat. Oricum el va semna ceva si va pleca acasa. Trebuia atata tam-tam? Ei vor sa faca circ pentru ca el a sustinut PNL la alegeri. O sa vedeti ca si pe mine vor veni sa ma ia. Poate chiar la meciul cu Lyon or sa vina. Praful si pulberea se va ajunge de Basescu cu dusmania asta. N-are Piturca nevoie de avocat, l-au chemat ca sa faca circ!", a spus Gigi Becali la sportro.


"Am vorbit cu Piţurcă acum, era în maşina poliţiei! Peste trei, patru zile vor veni şi la mine acasă să mă aresteze! Nu le e ruşine?! Piţurcă e antrenorul echipei naţionale! E selecţioner, asta o să faca înconjurul lumii! Ne fac de râs!", a spus Becali enervat.
www.gsp.ro, www.prosport.ro, Mediafax

×
Subiecte în articol: observator