x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Giurgiu - Groapă nouă de gunoi

Giurgiu - Groapă nouă de gunoi

de Jurnalul National    |    13 Iun 2007   •   00:00

Autorităţile publice din Giurgiu au găsit un nou amplasament pentru viitoarea groapă de gunoi ecologică a judeţului, transmite corespondentul Rompres.
Potrivit primarului municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, după eşecul inregistrat in comuna Frăteşti, unde locuitorii s-au opus amplasării depozitului ecologic, acum există o propunere pentru amplasarea gropii de gunoi a judeţului pe raza comunei Stăneşti.
"Pentru acest lucru se va organiza duminică, 17 iunie, o dezbatere publică la Stăneşti şi sperăm ca de această dată proiectul să nu mai fie respins şi astfel să putem incepe amenajarea gropii de gunoi ecologice a judeţului", a declarat Lucian Iliescu.
Proiectul de amenajare a gropii de gunoi ecologice a judeţului este in valoare de aproximativ 30 de milioane de euro şi beneficiază de finanţare europeană. Amenajarea unei gropi de gunoi ecologice in judeţ este necesară pentru respectarea normelor UE, dar şi pentru că in judeţ nu există un astfel de depozit. Groapa de gunoi a municipiului Giurgiu se va inchide, din condiţii de mediu, la finalul anului 2007.

  • Rompres

×
Subiecte în articol: verde! gunoi