x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Glumă a PSD, pe seama scandalului din PDL la numărarea voturilor

Glumă a PSD, pe seama scandalului din PDL la numărarea voturilor

23 Mar 2013   •   22:52
Glumă a PSD, pe seama scandalului din PDL la numărarea voturilor
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Cătălin Ivan, afirmă, ironic, într-un comunicat transmis presei, că, având în vedere acuzaţiile de fraudă existente la Convenţia PDL, se aşteaptă ca DNA să se autosesizeze.

"După alegerile din PDL, următoarea mişcare vine de la DNA. Având în vedere că la PDL tema fraudei este la ea acasă, mă aştept ca DNA să se autosesizeze, să ridice buletinele de vot şi apoi să îi pună pe susţinătorii lui Vasile Blaga să jure cu mâna pe Biblie că au votat cu preşedintele PDL. Mă aştept, de asemenea, ca acţiunea procurorilor să continue până ce votanţii lui Blaga se răzgândesc. Este un scenariu plauzibil, cunoscând antecedentele taberei care l-a vrut în continuare pe Traian Băsescu în fruntea PDL", a declarat Cătălin Ivan, conform comunicatului de presă, transmis AGERPRES de Biroul de presă al PSD.

Vasile Blaga a fost declarat câştigătorul unui nou mandat la şefia PDL, sâmbătă, la Convenţia Naţională Extraordinară, principalul său contracandidat Elena Udrea contestând rezultatul votului.

×
Subiecte în articol: gluma psd alegeri pdl 2013