x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Google Meet ar putea elimina în curând suportul pentru Google TV și Android TV

Google Meet ar putea elimina în curând suportul pentru Google TV și Android TV

de Redacția Jurnalul    |    29 Sep 2024   •   22:00
Google Meet ar putea elimina în curând suportul pentru Google TV și Android TV
Sursa foto: Hepta

Google pregătește închiderea aplicației Google Meet pentru Android TV și Google TV, conform unui cod descoperit în actualizarea recentă, ceea ce sugerează că utilizarea acesteia va fi oprită curând, scrie 9to5Google.

Aplicația Google Meet pentru Android TV și Google TV, deși nu este extrem de utilizată, s-a dovedit a fi utilă pentru unii. Totuși, se pare că Google se pregătește să închidă aplicația în curând.

Google Meet a fost lansată pe Android TV OS în 2020, în timpul pandemiei COVID-19, sub numele de Duo. Aplicația le permitea utilizatorilor să conecteze o cameră web la televizor și să participe la apeluri video pe un ecran mai mare.

Conform codului din cea mai recentă actualizare a aplicației, investigat de Android Authority, Google face referire la „depreciere”, sugerând că utilizarea Google Meet pe Android TV pentru apeluri va fi în curând imposibilă. Deși notificarea nu este activă încă în aplicație, prezența ei indică clar intențiile Google de a închide serviciul.

Mișcarea vine la scurt timp după ce Google a închis aplicația pe televizoarele Samsung în martie. Deși Google TV a adăugat suport pentru „Notificări de Apel” la începutul acestui an, în care Meet joacă un rol esențial, utilizatorii sunt sfătuiți să caute alternative, având în vedere că aplicația va fi în curând, cel mai probabil, indisponibilă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: google meet android tv google tv