x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: Un tren interregio a rămas blocat în gara Turburea. Călătorii au fost evacuaţi

Gorj: Un tren interregio a rămas blocat în gara Turburea. Călătorii au fost evacuaţi

de Mediafax    |    07 Sep 2012   •   09:09
Gorj: Un tren interregio a rămas blocat în gara Turburea. Călătorii au fost evacuaţi

Un tren Interregio a ramas blocat, vineri dimineata, in gara Turburea, din judetul Gorj, dupa ce a aparut o defectiune la una dintre roti, calatorii fiind evacuati, cei mai multi dintre ei luand alte mijloace de transport pentru a ajunge la destinatie.

La ora transmiterii acestei stiri, in gara Turburea mai erau aproximativ 20 de calatori, iar autoritatile locale cauta un microbuz pentru a-i transporta la Targu Carbunesti, unde traficul feroviar se deblocheaza.

Trenul Sageata Albastra tip Interregio a ramas blocat in gara Turburea, vineri, in jurul orei 9.30, din cauza unei defectiuni la o roata.

Pasagerii au fost evacuati pe peron, iar cei mai multi dintre ei au iesit in drumul judetean si s-au orientat catre alte mijloace de transport, in gara ramanand insa aproximativ 15 calatori care asteptau sprijin din partea autoritatilor locale pentru a ajunge la destinatie.

"Eu incerc sa gasesc un microbuz ca sa-i duc la Targu Carbunesti pe calatori, pentru ca nu credem ca se rezolva usor problema la Interregio, iar traficul ar putea sa ramana blocat ore in sir din cauza ca la linia a doua se fac lucrari, iar pe linia intai e blocata Sageata Albastra. De asemenea, trebuie sa mergem si la Halta Poiana, adica cea de langa Turburea, pentru ca trenul care ar fi trebuit sa treaca pe la noi la ora 10.00 a ramas oprit acolo fiindca nu poate sa treaca si trebuie sa vedem cati calatori sunt si acolo sa-i ducem la Carbunesti", a declarat Ion Barca, primarul localitatii Turburea.

Potrivit reprezentantilor Politiei Transporturi Feroviare Craiova, a fost trimisa in zona o echipa de tehnicieni de la Regionala Craiova care incearca sa repare defectiunea la fata locului. In cazul in care nu vor reusi, Sageata Albastra va fi legata de o locomotiva si dusa la Craiova.

×