x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grindeanu, despre podul de la Brăila: Nu facem recepția până nu sunt înlăturate neconformitățile

Grindeanu, despre podul de la Brăila: Nu facem recepția până nu sunt înlăturate neconformitățile

de Redacția Jurnalul    |    15 Apr 2024   •   16:45

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune, luni, că podul de la Brăila nu va fi recepționat până când neconformitățile existente nu vor fi înlăturate. „Am transmis acest lucru și conducerilor centrale de la Roma”, precizează el.

„Colegii mei de la CNAIR în urmp cu o săptămână lucrărilor de la pod. Există neconformități pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte și trebuie să fie înlăturate aceste neconformități, după care vom trece recepția acestei lucrări. Până când aceste neconformități nu sunt înlăturate și lucrările în aceste zile sunt pe înlăturarea acestor neconformități, noi nu vom face recepția. Punct”, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila.

El precizează că a transmis acest lucru nu doar conducerii locale a acestei multinaționale, ci și conducerilor centrale de la Roma.

„Nu vreau să intru într-un soi de șantaj. (...) A fost termninată partea de pe Jijila, de pe malul tulcean al Dunării. În acest moment e un soi de semișantaj în care - domnule, nu vă dăm în circulație până nu ne recepționați și podul. Colegii mei nu pot recpționa o lucrare atât timp cât există bucăți neconforme. Înțeleg că au început să îndepărteze aceste neconformități”, încheie Grindeanu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: grindeanu pod Braila