x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gripa A/H1N1 sistează audierile la Parchetul General

Gripa A/H1N1 sistează audierile la Parchetul General

de Violeta Fotache    |    26 Noi 2009   •   00:00

Gripa A/H1N1 închide rând pe rând instituţii importante ale statului. Ieri Parchetul instanţei supreme şi-a închis porţile pentru public, după ce o procuroare a fost confirmată ca fiind contaminată cu virusul gripei noi. Activitatea a fost sistată pentru opt zile, până la data de 4 decembrie inclusiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Public, procuroarea Ramona Bulcu, activitatea cu publicul a Parchetului Instanţei Supreme va fi suspendată temporar pentru a se lua măsurile de dezinfecţie. "Avem un caz confirmat. Activitatea cu publicul, deci şi audierile în dosare vor fi sistate pentru o perioadă. Nu ştim dacă ori cât de tare s-a răspândit virusul printre colegi, pentru cea mai mare parte dintre ei erau oricum în zilele acelea obligatorii de concediu fără plată", ne-a precizat sursa citată.

Potrivit comunicatului de presă difuzat în urmă cu câteva momente de Ministerul Public, activitatea de relaţii cu publicul a fost sistată în perioada 27 noiembrie - 4 decembrie, atât ca urmare a respectării Legii privind acordarea de zile libere fără plată pentru o perioadă de până la 10 zile lucrătoare, cât şi ca urmare a faptului că a fost confirmat un caz de gripă A/H1N1.

×
Subiecte în articol: observator