x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Guru Bivolaru, judecat in lipsă

Guru Bivolaru, judecat in lipsă

de Violeta Fotache    |    16 Iun 2007   •   00:00
Guru Bivolaru, judecat in lipsă
Sursa foto: GABI ROMAN/

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti, au finalizat ancheta intr-un alt dosar penal care il are ca protagonist pe fugarul "guru" al MISA, inculpatul Gregorian Bivolaru.



Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti, au finalizat ancheta intr-un alt dosar penal care il are ca protagonist pe fugarul "guru" al MISA, inculpatul Gregorian Bivolaru (foto).

Alături de alţi 20 de membri din conducerea Mişcării pentru Integrarea Spirituală in Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru va fi judecat, in lipsă, pentru trafic de persoane, in legătură cu membre ale grupării dansatoare in Japonia, infracţiuni la legea dreptului de autor prin "practicarea" videochaturilor, ultraj contra bunelor moravuri in spectacolele grupării şi exprimare de mesaje antisemite, care instigau la ură etnică, rasială şi religioasă.

Activitatea MISA a fost verificată in cadrul unei operaţiuni intitulată "Christ", iar probele strănse in anchetă au permis formularea de acuzaţii la adresa mai multor persoane. Dosarul, format din 100 de volume, a ajuns vineri la Tribunalul Bucureşti, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 6 august. Supranumit "Guru", "Grieg" şi chiar "Scumpi", Gregorian Bivolaru are in prezent statut de azilant in Suedia, după ce justiţia din acest stat a refuzat să-l extrădeze pentru a fi judecat in Romănia.

Cititi aici rechizitorul integral

×
Subiecte în articol: observator