x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hai acasă... la MOŞU’!

Hai acasă... la MOŞU’!

03 Dec 2009   •   00:00

Astăzi, 3 decembrie 2009, se deschide la Romexpo, KIDEX - cel mai vesel târg pentru copii. Spiriduşi, reni, săniuţe cu clopoţei, oameni de zăpadă, personaje de basm, jocuri, jucării, şi un munte de acadele colorate îi aşteaptă pe copiii cuminţi, dar şi pe cei mai poznaşi în zilele de 3-4-5-6 decembrie la KIDEX.

La KIDEX, Moşul va fi şi el prezent alături de ajutoarele sale de nădejde - cei mai importanţi producători şi distribuitori de produse pentru copii, care s-au pregătit deja cu jucării de tot felul, leagăne şi cărucioare, scaune auto, biciclete, triciclete, dar şi articole de hrănire, baie şi igienă, alimente, medicamente, vitamine, mobilier şi decoraţiuni.

Printre suprizele de care cei mici se vor bucura la Kidex se numără şi Atelierele Moşului, organizate la standul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Aici, cu ajutorul elfilor, cei mici vor învăţa cum să-şi confecţioneze propriile decoraţiuni pentru Sărbătorile de iarnă. Iar la finalul târgului, cele mai reuşite creaţii vor fi premiate! Târgul este deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00-19:00, şi duminică între 10:00-18:00. Mai multe informaţii şi premii pe www.fudv.ro.

×
Subiecte în articol: observator