x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aproape 40 de mii de elevi din România au strâns în ziua târgurilor peste 1 milion de lei

Aproape 40 de mii de elevi din România au strâns în ziua târgurilor peste 1 milion de lei

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   18:15
Aproape 40 de mii de elevi din România au strâns în ziua târgurilor peste 1 milion de lei

Aproape 40 de mii de elevi din România au strâns în ziua târgurilor peste 1 milion de lei pentru educația lor

● Profesorii și elevii din 60 de școli din țară, cu sprijinul organizației Narada, au fost implicați într-o campanie de strângere de fonduri pentru a rezolva urgențele educaționale cu care se confruntă.

● Timp de o lună și jumătate, au mobilizat comunitățile pentru a strânge donații online pe platforma hartaedu.ro, iar pe 18 decembrie, au organizat un târg de Crăciun, unde au licitat produsele confecționate de ei, cu ajutorul comunității. Banii obținuți vor finanța alertele înscrise pe platforma HartaEdu.ro

● Exemplu sunt două școli din mediul rural care, deși au împreună puțin peste 100 de elevi, au strâns fiecare aproximativ 3000 de euro la târg.

La finalul campaniei „Împreună pentru școala noastră” demarată de organizația Narada, în care au fost implicate 60 de școli din România, ce prezintă diverse urgențe educaționale și de infrastructură școlară, aproape 40 de mii de elevi împreună cu profesorii și părinții lor au strâns peste 1 milion de lei pentru nevoile școlilor lor.

 

Comunicat furinzat și asumat de Fabrica de PR

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18840

(sursa: Mediafax)

 

×