x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hărțuire: Un bărbat s-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și a lovit parbrizul cu picioarele

Hărțuire: Un bărbat s-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și a lovit parbrizul cu picioarele

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2024   •   19:15
Hărțuire: Un bărbat s-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și a lovit parbrizul cu picioarele

Un bărbat în vârstă de 36 de ani este cercetat pentru că și-a hărțuit fosta iubită, o femeie de 50 de ani. S-a urcat pe capota mașinii acesteia și a lovit parbrizul cu picioarele, încercând să spargă geamurile și amenințând-o cu moartea.

Luni, în jurul orei 17.00, pe o stradă din Sectorul 5, o femeie este agresată de către un bărbat. Polițiștii l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, a fost identificată și victima, o femeie în vârstă de 50 de ani. Din cercetări a reieșit că femeia mergea către autoturismul parcat pe o stradă, dar din spatele mașinii a apărut bărbatul de 36 de ani (fostul iubit), moment în care aceasta a evitat contactul cu el și a urcat în mașină, asigurând portierele.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să forțeze portierele, după care s-ar fi urcat pe capotă și ar fi lovit parbrizul cu picioarele. De asemenea, în timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu moartea, informează Poliția Capitalei.

Față de bărbat a fost emis un odin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru hărțuire, amenințare și distrugere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: parbriz fosta iubită