x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop zilnic 25 noiembrie: Gemenii îşi iau inima în dinţi

Horoscop zilnic 25 noiembrie: Gemenii îşi iau inima în dinţi

25 Noi 2017   •   06:43
Horoscop zilnic 25 noiembrie: Gemenii îşi iau inima în dinţi

Horoscopul zilei de 25 Noiembrie aduce o mulțime de vești pentru toate zodiile. 

HOROSCOPUL ZILEI - BERBEC
Revedere mult asteptata, poate undeva la drum, cu prieteni cu care ati avut o stransa legatura candva. Conversatii stimulative; aflati lucruri care va pun pe ganduri pe moment, dar veti merge la tratat, la manual, la (auto)biografie si va veti lumina.

HOROSCOPUL ZILEI - TAUR
Un raspuns neasteptat la o propunere a voastra, poate acordul verbal pentru un contract pe care il veti semna saptamana viitoare. Este o zi remarcabila pentru cei care demonstreaza calitati si talente pe o scena sau in fata unui juriu.

HOROSCOPUL ZILEI - GEMENI
Este vremea adevarului, a unor discutii care nu mai pot fi sau nu mai merita amanate. Chiar daca va simtiti obositi, va hotarati poate sa porniti la drum de dragul copiilor vostri, pentru prima zapada sau primul sanius din acest sezon.

HOROSCOPUL ZILEI - RAC
Chef de miscare si de distractie si poate ca o eventuala raceala sau un usor disconfort nu va impiedica sa ajungeti la un bazin de inot sau la un patinoar acoperit; in fond, cui pe cui se scoate. Se poate sa auziti din partea fiintei iubite acele declaratii pe care le asteptati de mult.

HOROSCOPUL ZILEI - LEU 
Subiectul copii este de actualitate pentru voi: discutati cu partenerul de viata despre dorinta voastra de a deveni parinti, despre sporturi pe care sa le practice ori despre modalitati prin care isi pot slefui talente sau forma caracterul.

HOROSCOPUL ZILEI - FECIOARĂ
Un motiv de satisfactie: va apropiati poate de forma finala a proiectului pe care l-ati avut in vedere cand ati inceput renovarea casei ori ati comandat mobilier, aparatura electrocasnica. Si astfel va acordati poate, in sfarsit, niste ore sau zile de odihna.

HOROSCOPUL ZILEI - BALANŢĂ
Miscare, dans, sport, distractie, drumetie: toate sunt pe dorinta voastra, dar va veti consulta cu partenerul de viata pentru alegerea concreta. Veti gasi poate timp sa consultati si niste siteuri de specialitate sau niste capitole dintr-o carte legate de sanatatea obtinuta prin alimentatie.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop