x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huşi: Elev instituţionalizat, găsit spînzurat

Huşi: Elev instituţionalizat, găsit spînzurat

de Jurnalul National    |    17 Apr 2008   •   00:00

Un elev instituţionalizat la Şcoala Specială de Arte şi Meserii "Sfînta Ecaterina" din Huşi a fost găsit spînzurat într-o baracă metalică din incinta unităţii

Un elev instituţionalizat la Şcoala Specială de Arte şi Meserii "Sfînta Ecaterina" din Huşi a fost găsit spînzurat într-o baracă metalică din incinta unităţii, iar conducerea instituţiei de învăţămînt susţine că tînărul, în vîrstă de 19 ani, era un elev disciplinat, cu note bune. Petru Marian Cojocaru (19 ani) dispăruse de aproape două zile, iar miercuri cadavrul acestuia a fost găsit de către un alt tînăr, Andrei Tarcan, într-o baracă din incinta Şcoalii Speciale de Arte şi Meserii "Sfînta Ecaterina" din Huşi.

Potrivit conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, în cursul dimineţii de 14 aprilie, în jurul orei 04:00, elevul instituţionalizat a fost prins de poliţiştii din Bîrlad în timp ce fura dintr-un chioşc din municipiu împreună cu fratele său şi alţi doi colegi de-ai lor. După ce au fost audiaţi la sediul Poliţiei din Bîrlad, cei patru au fost puşi în libertate în aceeaşi dimineaţă, pentru a ajunge la cursuri.

Cum Petru Marian Cojocaru a absentat nemotivat de la şcoală, conducerea instituţiei de învăţămînt huşene l-a dat dispărut la Poliţia din localitate. Abia miercuri tînărul de 19 ani a fost găsit spînzurat în baraca unde, potrivit DGASPC Vaslui, îşi amenajase un culcuş împreună cu Andrei Tarcan, colegul său de cameră.

 

Sectorul 3: Maşină de lux, incendiată

O maşină de lux a fost incendiată, în noaptea de miercuri spre joi, în sectorul 3 al Capitalei, pompierii intervenind pentru stingerea focului, potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. "Maşina a ars în proporţie de 75 la sută, constatîndu-se că focul a fost pus intenţionat. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz", a declarat sursa citată.

 

Constanţa: Portul Midia închis din cauza vîntului

Autorităţile portuare au suspendat, joi dimineaţă, manevrele în Portul Midia, din cauza vîntului puternic, transmite Mediafax.
În prezent, activitatea în celelalte porturi maritime şi pe Canalul Dunăre-Marea Neagră se desfăşoară normal.

 

Buzău:Trafic întrerupt pe DN 2B din cauza unor lucrări

Circulaţia rutieră va fi întrerupt, joi, între orele 10.00-16.00, pe DN 2B Buzău – Brăila, în localitatea buzoiană Bîlhacu, din cauza unor lucrări de reabilitare a unui pasaj. În acest intreval de timp circulaţia se va desfăşura deviat pe următoarea rută:DJ203I Cilibia – Caragele; DJ215A Caragele – Luciu – Largu – Ruşeţu; DJ203 Ruşeţu – Surdila Greci.

           

Cazul Crulic: Ancheta, preluată de Parchetul instanţei supreme

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a preluat ancheta în cazul românului Claudiu Crulic, mort într-o închisoare din Polonia, întrucît această instituţie are birou de relaţii externe care realizează comisii rogatorii cu autorităţi judiciare din alte state.

×
Subiecte în articol: observator