x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator I-au furat hotii nevasta

I-au furat hotii nevasta

26 Oct 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE - DIN DRAGOSTE

Marika a platit trei barbati sa o rapeasca de langa sotul si fiul ei. Ionut, sotul ei, o vrea acum inapoi. Marika si Ionut au fost casatoriti patru ani si au un copil. Pentru ca, spune ea, nu se mai intelegeau, femeia s-a hotarat sa il paraseasca pe Ionut. Marika a apelat la o metoda originala: a platit trei barbati sa o rapeasca si sa il bata pe sotul ei.
CRISTIAN PETRU

DORINTA. Ionut o vrea inapoi pe sotia lui. Nu doreste ca fiul lui sa creasca fara mama
INEDIT. Marika a gasit o metoda pentru a-si parasi sotul: a platit trei barbati sa o fure
Multi au avut ghinionul sa fie calcati de hoti. De obicei dispar bani sau obiecte de valoare. Casa familiei lui Ionut a fost calcata de hoti acum cateva luni. Cand a reclamat la politie incidentul, la rubrica obiecte furate, el a avut o problema. Hotii nu au furat din casa barbatului banii sau aparatul video. I-au furat nevasta cu totul.

Ionut si Marika s-au cunoscut in vara anului 1998, in Remetea, judetul Harghita. Ea locuia acolo, iar el, sofer de tir, era in trecere. Ea nu stia o boaba romaneste, iar el nu stia ungureste. La inceput s-au inteles cu ajutorul unui translator, care le traducea vibratiile inimilor. S-au iubit din prima seara cand s-au intalnit si, chiar daca el a trebuit sa plece din Remetea, si-au trimis scrisori pline de pasiune. Epistolele erau traduse tot de translator. In octombrie, el s-a intors in Remetea. S-a dus la ea acasa, unde a dat peste mama ei. Pana atunci ei se ascunsesera de ea, pentru ca nu era de acord ca fiica ei sa aiba o relatie cu un roman. Baiatul a plecat la barul unde lucra Marika, pentru a-si plange durerea impreuna. A gasit-o si au stat de vorba, iar ea a scos dictionarul si l-a deschis la cuvantul "terhes" - insarcinata. "Am fost foarte fericit. Am continuat sa ne vedem si mergeam la ea acasa doar cand parintii ei erau plecati si puteam sa fim singuri", povesteste Ionut.

CASATORIA. Baiatul a plecat acasa la parintii lui in Moldova. Le-a spus despre iubirea lui pentru Marika si ca vrea sa se insoare. A plecat cu ai lui in Remetea la fata, au vorbit cu mama ei si, pana la urma, spiritele s-au calmat. Ionut a ramas sa locuiasca la Marika, dar a avut probleme cu tatal ei, care nu il lasa sa doarma in pat cu tanara. Parintii ei nu stiau ca ea e insarcinata. Purta haine largi ca sa mascheze sarcina. Cei doi tineri au hotarat sa se mute la parintii lui, si abia dupa ce au ajuns in Moldova au anuntat ca Marika este insarcinata. In aprilie 1999 s-a nascut Alexandru, iar in 2000, Ionut si Marika s-au casatorit. Un an mai tarziu, tanarul a plecat in armata, iar dupa terminarea stagiului militar, a primit o oferta de munca in Vatra Dornei. I se asigura cazare si loc de munca si pentru nevasta lui.

PROBLEME. Ionut si Marika s-au mutat in Vatra Dornei. Intr-o seara, Ionut a fost sunat de un barbat care l-a amenintat cu moartea, iar pe la mizeul noptii, s-a auzit o bataie in usa. "Am luat un cutit la mine si am deschis usa. Era un barbat care s-a autoinvitat in casa. Mi s-a parut suspect ca vine cineva la noi la miezul noptii. Am stat toti trei in sufragerie, iar barbatul i-a spus sotiei mele sa mearga sa deschida usa. Au mai intrat in casa inca doi barbati si au inceput sa ma bata. M-au amenintat cu moartea si au plecat. Dar au luat-o cu ei si pe Marika", spune Ionut. A cautat-o innebunit. A gasit-o pana la urma si a aflat cu surprindere ca ii platise pe acei barbati sa vina sa o ia de acasa. Voia sa scape de el. Marika a plecat la parintii ei, iar Alexandru, baiatul lor, a ramas la Ionut.

DIN DRAGOSTE. Ionut nu o poate uita pe sotia lui si o vrea inapoi. Chiar daca a fost batut de niste barbati platiti de ea. Tanarul vrea ca Alexandru sa aiba din nou mama, sa fie din nou o familie. Chiar daca stie ca Marika are un nou prieten, el a scris la "Din Dragoste", sperand ca sotia lui, care a intentat divort intre timp, se va razgandi. Intreaga poveste a celor doi si raspunsul femeii, in aceasta seara, la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.
×
Subiecte în articol: s-au mass-media marika