x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

10 Oct 2008   •   00:00

!! Ne enervează toate divele care pozează în chiloţi. Una n-ar poza cu basmaua pe cap. Da’ de ce? Ce "crede" ele că "trezeşte" în publicul cititor? Apetitul pentru lectură?



  • !! Ne enervează toate divele care pozează în chiloţi. Una n-ar poza cu basmaua pe cap. Da’ de ce? Ce "crede" ele că "trezeşte" în publicul cititor? Apetitul pentru lectură?
  • !! Ne enervează Cristina Spătar că, de când s-a întors în ţară, nu şi-a depus şi ea nici un CV la nici o firmă de head-hunting. Âăă... de fapt, avem şi noi dreptate... e vorba de "head" (cap) şi "hunting" (vânătoare). "Vânătoare de capete"... Mda! Ce-i drept, e drept.
  • !! Ne enervează spectatorii care pleacă din sala de spectacol în timp ce actorii se înclină în faţa lor. Da’ ne enervează rău de tot, nu aşa!... Ce, nu mai pot să mai stea, sau ce? Şi pe urmă se laudă că sunt intelectuali şi că s-au dus la teatru, ce să zicem...
  • !! Ne enervează profesorii de gimnaziu că le dau foarte multe teme elevilor şi părinţii nu mai prididesc, seara, când vin acasă. Uneori chiar nu ştiu să le facă temele copiilor! De exemplu, dumneavoastră câte cuvinte ştiţi cu grupul de litere "ghe" în coadă? Ia să vă vedem. În afară de "veghe". Şi fără internet!

×
Subiecte în articol: observator