x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

15 Oct 2008   •   00:00

!! Ne enervează că niciun român nu a primit până acum vreun premiu No­bel. Ar fi fost bun unul, măcar pentru literatură. Cu toate acestea, aş­tep­tăm un Nobel pentru economia Ro­mâ­niei, care are cea mai mare rată de creştere din Europa, zice Guvernul. Ciu­dat e că suntem cu toţii din ce în ce mai săraci.



  • !! Ne enervează că niciun român nu a primit până acum vreun premiu No­bel. Ar fi fost bun unul, măcar pentru literatură. Cu toate acestea, aş­tep­tăm un Nobel pentru economia Ro­mâ­niei, care are cea mai mare rată de creştere din Europa, zice Guvernul. Ciu­dat e că suntem cu toţii din ce în ce mai săraci.
  • !! Ne enervează că pentru a intra în Autogara Militari parcurgi circa un kilometru cu încetinitorul. De vină este strada îngustă şi plină de gropi. Autocarele se blochează unele pe altele, şoferii se înjură unul pe altul, iar pasagerilor li se cere să aibă răbdare. Ce facem domnule Poteraş cu strada respectivă?
  • !! Şi fiindcă a venit vorba de edilul Sectorului 6, îi transmitem pe această cale că ne enervează foarte tare gro­pa­nele de pe strada Pădureni şi cele de pe strada Câmpulung. Apropo dom­nule primar, de ce strada Câm­pu­lung figurează ca refăcută, când pe ea nu s-a văzut niciodată vreun excavator sau vreo bordură mai nouă?

×
Subiecte în articol: observator