x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

16 Oct 2008   •   00:00
  • !! Ne enervează cei de la Luxten, care uită ce sarcini de serviciu atunci când vine vorba de a remedia vreo de­fec­ţi­u­ne undeva prin Bucureştiul ăsta mare. Nu se încumetă la nişte lucrări aşa de mici, când ei sunt atât de mari.
  • !! Ne enervează că studenţii care au avut "privilegiul" de a-şi încheia stu­di­i­le după modelul Bologna vor fi ne­voiţi să urmeze masterul doar în do­me­niul absolvit! Halal privilegiu!
  • !! Ne enervează că în România există o discrepanţă atât de mare între cla­se­le sociale. Avem miliardari ale că­ror câştiguri sunt obţinute pe căi de ei ştiute şi săraci care nu îşi permit nici să achiziţioneze Topul miliardarilor .
  • !! Ne enervează Gergely Olosz pentru că şi-a dat demisia înainte ca inspectorii ANI să-i ia la puricat declaraţia de avere. Păi nu mai bine şi-o dădea din prima zi de salariu? Ca să nu mai încaseze o leafă de angajat la stat, dar pe care să îl ţină "confidenţial".

Veşti bune :) ● Veşti rele :(

:) Vestea bună este că Becali îşi va deschide un post tv. Este vorba despre "o televiziune spirituală şi caldă".
:( Vestea proastă este că fotbalul şi religia îşi vor da probabil pasenţe.

:) Vestea bună este că sistemul Bo­log­na îi "avantajează"  pe studenţi.
:( Vestea proastă este că doar teoretic. Practic, îi dezavantajează pentru că mulţi angajatori nici măcar nu înţeleg de ce trebuie numai 3 ani de studii.

×
Subiecte în articol: observator