x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

11 Iul 2008   •   00:00

Ne enervează cumplit abuzurile organizatorilor de evenimente care profită de caniculă pentru a vinde cu 4 lei 40 de mililitri de apă răsuflată.



  • Ne enervează elevii care nu vor să mai înveţe într-o ţară care le oferă un viitor luminos din muncă cinstită. Şi toţi cei care se miră de refuzul lor, refuzînd să recunoască deschis că puterea exemplului funcţionează perfect în societatea românească, în care hoţii trăiesc cel mai bine.
  • Ne enervează preţurile europene pe care le plătim din salarii româneşti. De fapt, ne scot din minţi preţurile mai mari la noi decît în alte ţări europene, pe care trebuie să le suportăm din salarii mult mai mici.
  • Ne întrebăm la ce se raportează organizatorii de evenimente cu pretenţii internaţionale, cum ar fi concertele rock din ultimul timp, cînd oferă monopol doar anumitor firme pentru desfacerea de produse în incinta în care se desfăşoară evenimentele. Şi la ce se raportează firmele cu pricina cînd oferă spre vînzare produse proaste, cu adaos comercial de pînă la 600%.
  • Ne enervează cumplit abuzurile organizatorilor de evenimente care profită de caniculă pentru a vinde cu 4 lei 40 de mililitri de apă răsuflată. 

×
Subiecte în articol: observator