x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări- Enervări – Mirări

Întrebări- Enervări – Mirări

17 Iul 2008   •   00:00

Ne enervează echipele manageriale ale supermarketurilor noastre cu pretenţii europene, dar comportament românesc, parcă în ciuda consumatorului. Ar trebui să-şi afişeze la intrare "clientul nostru, bătaia noastră de joc"

Ne enervează echipele manageriale ale supermarketurilor noastre cu pretenţii europene, dar comportament românesc, parcă în ciuda consumatorului. Ar trebui să-şi afişeze la intrare "clientul nostru, bătaia noastră de joc", pentru că, după ce le păşeşti pragul, trebuie să fii sigur că vei petrece cel puţin o jumătate de oră la coadă, în lipsă de casiere, mai ales la începutul şi la sfîrşitul programului.

Ne enervează capra vecinului, paiele din ochii celorlalţi, pe care le zărim dacă dăm la o parte parii din ochii noştri, oalele sparte de care rîdem şi toţi bîrfitorii care nu pot să trăiască de grija altora. Ne bucurăm că n-au murit de drum lung.

Ne enervează străzile Bucureştiului, pe care se poate naviga în voie de fiecare dată cînd plouă, din cauza – sau "datorită", cum ar zice unii – gropilor din ce în ce mai adînci care se-nmulţesc pe zi ce trece.

CINCI MII! Sîntem un popor de inventivi… şi dacă tot dăm cinci mii la hipermarket pentru un căruţ, de ce să nu-i găsim şi altă întrebuinţare?... 

×
Subiecte în articol: observator