x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

21 Iul 2008   •   00:00

Ne enervează lucrările care încep azi pe DN 1, la Azuga. Era exact ce ne lipsea în drumul nostru, rar, spre munte

Ne enervează lucrările care încep azi pe DN 1, la Azuga. Era exact ce ne lipsea în drumul nostru, rar, spre munte

Ne enervează că pe căldurile astea, dacă vrei să-ţi duci copilul la înot de performanţă, n-ai prea multe alternative pentru un bazin descoperit.


Ne enervează că şi acum, la o lună de la alegerile locale, mai sînt postate afişe cu "Votaţi-l pe x sau pe y!". Chiar nu deranjează pe nimeni?


Ne enervează anomaliile de pe  E70, Bucureşti – Giurgiu – Ruse.
Este aberant ca pe o distanţă de 30 km pe un drum expres european să întîlneşti şase semne de "cedează trecerea". Vorba lui Snake 1900, "oare ce gîndeşte un neamţ cînd vede pe GPS E70 şi după 2 km scîrţîie frînele că a văzut un semn cedează trecerea? Poate se uită să vadă dacă nu trece un avion, elicopter sau rachetă, că doar nu cedezi trecerea unui atelaj cu tracţiune animală care apare de pe un drum comunal". O altă "mizerie" o găsiţi înainte de comuna Călugăreni, unde stă postat semeţ un indicator cu limită de vitează 80, pentru ca după cîteva zeci de metri să fie trecut pe asfalt limită 50 km/h. Un radar postat periodic în acea zonă îi arde la buzunar pe toţi cei care nu sesizează că depăşesc viteza, convinşi fiind că limita este 80 km/h. Halal!

×
Subiecte în articol: observator