x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – enervări - mirări

Întrebări – enervări - mirări

24 Iul 2008   •   00:00

Ne enervează salariile celor care plimbă mingea pe gazon pentru cîteva sute de mii de euro pe an, în timp ce toţi ceilalţi angajaţi din ţara asta se milogesc de Tăriceanu să le mai dea la salariu 10 euro pe lună.

Ne enervează salariile celor care plimbă mingea pe gazon pentru cîteva sute de mii de euro pe an, în timp ce toţi ceilalţi angajaţi din ţara asta se milogesc de Tăriceanu să le mai dea la salariu 10 euro pe lună. Propunem să desfiinţăm toate universităţile, să ne anulăm toate diplomele şi să ne facem fotbalişti, ca să nu mai avem probleme cu venitul lunar.

 
Ne enervează din ce în ce mai rău organizatorii români de concerte rock, excesul lor de zel şi părerea foarte proastă despre public. Numai la noi se putea întîmpla să se interzică accesul cu umbrele, ca nu cumva să se ia la bătaie plătitorii de bilete care le-au băgat mulţi bani în buzunar. Le recomandăm infotrip-uri anuale la Sziget, la vecinii unguri, sau lunare la Kavarna, la vecinii bulgari, pentru documentare. 

 
Ne enervează retrocedările spitalelor, ale şcolilor şi ale altor clădiri care au găzduit ani la rînd instituţii de interes public. Mai rău ne enervează retrocedările semnate de Videanu după ce justiţia se pronunţase împotriva moştenitorilor din diverse motive. Şi mai rău ne enervează drepturile litigioase cumpărate de şmenari de la moştenitorii care n-au bani şi pile pentru o revendicare.

×
Subiecte în articol: observator