x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări - enervări - mirări

Întrebări - enervări - mirări

25 Iul 2008   •   00:00

Ne enervează angajaţii firmelor de pază, care suferă de exces de zel şi în loc să asigure ordinea la concertele rock, pentru asta fiind plătiţi de organizatori, confiscă parfumurile plătitorilor de bilete, crezîndu-se pe aeroport.

Ne enervează angajaţii firmelor de pază, care suferă de exces de zel şi în loc să asigure ordinea la concertele rock, pentru asta fiind plătiţi de organizatori, confiscă parfumurile plătitorilor de bilete, crezîndu-se pe aeroport. Ne scoate din minţi şi lipsa de educaţie şi de bun-simţ a aceloraşi oameni care, în loc să facă ordine, jignesc publicul. Ne întrebăm dacă vecinii de peste graniţă vor mai cumpăra bilete la concertele din România după ce-au fost trataţi ca nişte delincvenţi.

 
Ne enervează că pe şantierul Centrului Istoric (Lipscani) din Bucureşti nu se înghesuie într-o zi mai mult de doi-trei inşi care-şi spun calfe şi zidari. În ritmul acesta poate că vor termina lucrările în următorii 20 de ani.


Ne enervează în continuare aglomeraţia de week-end de pe Autostrada Soarelui şi de pe Litoral. Ne enervează şi blocajele în trafic de pe DN1, mai ales de la ieşirea din Bucureşti şi din dreptul localităţii Azuga, unde au început recent nişte lucrări care, în stilul nostru caracteristic, se vor termina la Paştele cailor şi ne vor face sfîrşitul de săptămînă mai trist.

×
Subiecte în articol: observator