x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – enervări - mirări

Întrebări – enervări - mirări

26 Iul 2008   •   00:00

Ne scot din minţi confraţii noştri bipezi cu pretenţii de humanoizi, care confundă spaţiile verzi din parcuri cu veceurile lor de-acasă fără pereţi şi acoperiş, plasate de obicei în lanul de porumb din spatele casei.

Ne scot din minţi confraţii noştri bipezi cu pretenţii de humanoizi, care confundă spaţiile verzi din parcuri cu veceurile lor de-acasă fără pereţi şi acoperiş, plasate de obicei în lanul de porumb din spatele casei. Nu vă miraţi dacă vă vine copilul de la joacă mînjit cu materie fecală în buricu’ Bucureştiului! Poate vom trăi vremea cînd nu ne vom mai binocla pe trotuar după rahaţi de cîine atunci cînd mergem să ne luăm o pîine de la supermarket!

Ne enervează îngrozitor vecinii nesimţiţi, care-şi repară apartamentele fără să le pese de cei care trebuie să le suporte zilnic bormaşina, picamerul şi ciocanele în moalele capului, de la primele ore ale dimineţii pînă la miezul nopţii. Alo, domnii care vă asiguraţi confortul, măcar căraţi-vă molozu’ din faţa uşilor noastre şi nu ne mai înfundaţi ghena!

Ne enervează nesimţirea celor vinovaţi de toxiinfecţiile alimentare ale turiştilor care încă mai îndrăznesc să apeleze la serviciile din România. Ne întrebăm pînă cînd vom mai accepta răspunsuri de genul "aşa e viaţa la camping" în loc de despăgubiri şi scuze în public. 

Ne scoate din sărite indiferenţa cu care au tratat şi în acest an autorităţile statului problema inundaţiilor. Tristele experienţe anterioare nu i-au impresionat cu nimic pe aleşii poporului, care n-au mişcat nici un deget pentru a preîntîmpina această situaţie dezatruoasă, ce ţine de cîteva zile bune jurnalele de ştiri.

×
Subiecte în articol: observator