x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

14 Oct 2008   •   00:00

!! Ne enervează la culme păcătoşii de la Prodvinalco, cei care fac reclamă poşircii lor de vodcă batjocorind personaje de referinţă ale istoriei naţionale precum Mihai Viteazu, Horea Cloşca şi Crişan, pocindu-le numele şi feţele.



!! Ne enervează la culme păcătoşii de la Prodvinalco, cei care fac reclamă poşircii lor de vodcă batjocorind personaje de referinţă ale istoriei naţionale precum Mihai Viteazu, Horea Cloşca şi Crişan, pocindu-le numele şi feţele. Aflăm despre ciracii lui Nichipercea că ar fi "fraţi ai Domnului" dintr-un cult la modă prin Statele Unite ale Americii (o şti pastorul, popa sau răspopa lor cu ce zeamă de cadavru fac negustorie hapciupalii?) şi că au nişte protectori potenţi. O să-i pomenim pe protectori, poate i-or lăsa din braţe pe neghiobi şi căzând de sus, poate s-or şi sparge: judecătorul Buta de la Curtea Supremă şi comisarul şef Toma Rus. Despre amândoi s-au mai auzit vorbe proaste prin târg, însă refuzăm să credem că ar fi la curent cu reclama spurcată pe care şi-o fac protejaţii lor. Dar despre năzdrăvăniile alcooliştilor veţi mai citi cât de curând, pe la noi.
!! Ne enervează supermarketurile şi hipermarketurile care şi-au făcut un obicei din a-i ademeni pe clienţi cu promoţii false. În pliante este afişat un preţ, promoţional cică, iar pe raft  produsul se vinde la cu totul alt preţ. Halal promoţii!

×
Subiecte în articol: observator