x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

10 Feb 2009   •   00:00

!! Ne enervează Legea 298/2008, privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice, adică, mai pe româneşte, că ni se înregistrează convorbirile telefonice. Dacă asta se numeşte libertate, noi suntem Miss Univers. Propunem să ne trimitem SMS-uri porcoase, cu înjurături oribile şi blesteme cumplite pentru cei care ne ascultă.



!! Ne enervează Cătălin Botezatu, despre care am citit într-o revistă că slăbeşte uşor, deşi mănâncă pufuleţi. Şi, în general, ne enervează toate vedetele care au grijă la ce bagă-n gură. La ce scot pe gură nu mai are grijă nimeni. Ah, am spus noi asta? Ne enervează Botezatu că slăbeşte uşor.

!! Ne enervează obsedaţii de modă, că pun pe ei orice prostie le spune unul şi altul. Se poartă toate sclipiciurile şi toate prostiile. Modă mai oribilă ca asta n-a mai fost niciodată în toată istoria Pământului. Am zis!

!! Ne enervează analizele despre criza mondială de la emisiunile televizate. “Se poate ca...”, “este posibil să...”, “cred că...”. Toată lumea a ajuns mama Omida! O ştire normală, cu sfârtecaţi, n-ar da şi ei!

×
Subiecte în articol: observator