x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

de Jurnalul National    |    04 Feb 2008   •   00:00
Întrebări – Mirări – Enervări

Ne-a enervat prostia organizatorilor Balului bobocilor de la un liceu gălăţean, care le-au pus pe concurente să deseneze cu un "spray în flăcări", şi astfel o elevă a fost incendiată.



Model de termopan, strâmb, modern...

  • Vineri seară, stelistul Habibou a driblat moartea. Norocul lui! Ne enervează că oamenii de fotbal din ţara noastră n-au înţeles nimic din tragediile petrecute pe gazoanele din România în ultimii ani. S-a uitat prea repede de dispariţia prematură a lui Cătălin Hâldan, dacă oficialii din Ghencea au admis ca la amicalul Steaua – Levski Sofia, disputat undeva în Cipru, să nu fie nici o ambulanţă.
  • Ne enervează mizeria din jurul blocurilor, acolo unde trotuarele şi parcările ţin loc de veceuri pentru câinii de companie. Animalu-i animal, noi înţelegem asta! Dar stăpânul?! Cine ar putea să educe câinii să-şi facă nevoile numai în locurile special amenajate? De ce nu se respectă Hotărârea 243/2005 a Consiliului General al Capitalei, care prevede amenzi între 100 şi 500 RON pentru cei care-şi lasă câinii să-şi facă nevoile pe domeniul public?
  • Ne enervează motivaţiile puerile ale analiştilor economici privind creşterea monedei europene. Nici unul, dar absolut nici unul, nu dă vreo soluţie pentru ieşirea din această criză.  
  • Ne-a enervat prostia organizatorilor Balului bobocilor de la un liceu gălăţean, care le-au pus pe concurente să deseneze cu un "spray în flăcări", şi astfel o elevă a fost incendiată.
  • Model de termopan, strâmb, modern...

×
Subiecte în articol: observator