x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

07 Iul 2008   •   00:00

Ne enervează mizeria de pe litoralul românesc, mîncarea proastă şi scumpă şi serviciile dezastruoase. În schimb găsim aceleaşi discuţii despre cine ar trebui să cureţe plajele şi aceeaşi problemă a tarabelor şi teraselor ilegale.



  • Ne enervează mizeria de pe litoralul românesc, mîncarea proastă şi scumpă şi serviciile dezastruoase. În schimb găsim aceleaşi discuţii despre cine ar trebui să cureţe plajele şi aceeaşi problemă a tarabelor şi teraselor ilegale. Nimic nu s-a schimbat. De fapt, mai avem o problemă anul acesta: apa nu este tocmai bună pentru scăldat. Cu toate acestea, nimeni nu ridică un deget pentru a rezolva aceste vechi metehne, deşi de cîţiva ani buni ne plîngem că turismul estival s-a mutat peste hotare.   
  • Ne mai enervează firmele care se apucă să sape tot felul de gropi pentru lucrări (telefoane, canalizare etc) şi care "uită" să aducă lucrurile la suprafaţă aşa cum erau. Nu de alta, dar ca un exemplu, în cartierul Tei două gropi mari, coliniare, mascate în umbra unor gărduleţe, fac imposibil traficul pe un fir de drum. şi cum în zonă circulaţia era "o nebunie" cînd se circula pe două sensuri, vă imaginaţi ce e acum?

×
Subiecte în articol: observator