x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

09 Iul 2008   •   00:00

Sîntem absolut şocaţi de festivalul de bombe şi tiribombe revărsat peste Capitală. Nu-i zi de la Dumnezeu să nu fie o sărbătoare care să aibă în final foc de artificii. Sîntem ţara cea mai bucuroasă din lume că sîntem cei mai sărăci europeni. Poc, poc!



  • Sîntem absolut şocaţi de festivalul de bombe şi tiribombe revărsat peste Capitală. Nu-i zi de la Dumnezeu să nu fie o sărbătoare care să aibă în final foc de artificii. Sîntem ţara cea mai bucuroasă din lume că sîntem cei mai sărăci europeni. Poc, poc!
  • Ne scoate din minţi vedeta BAC-ului de anul acesta, Gheorghe Rădulescu. A ajuns să apară "pe sticlă" mai des decît ştiristele şi seamănă din ce în ce mai mult cu Sherlock Holmes, prin "reconstituirile crimelor", şi cu prezicătorul Hîncu, prin notorietate şi alte "calităţi".
  • Ne enervează uniformizarea în general. După ce ne-am plîns ani la rînd că eram obligaţi să purtăm uniforme, acum le plătim cu bani grei, ca nu cumva să ne arate lumea cu degetul dacă îndrăznim să ne îmbrăcăm sau să fim altfel. Dar nu e vorba numai despre noi, pentru că fermierii din UE sînt obligaţi să-şi distrugă producţia dacă mărimea fructelor sau a legumelor nu corespunde cu standardele stabilite.

×
Subiecte în articol: observator