x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări - Enervări

Întrebări – Mirări - Enervări

10 Iul 2008   •   00:00

Cel mai rău ne enervează duduile supraponderale angajate de firmele de pază plătite cu mulţi bani să asigure ordinea la diverse evenimente, care pipăie insistent femeile pe sîni la intrare în loc să le controleze normal şi afişează un rînjet imbecil, în loc de răspuns articulat, atunci cînd sînt întrebate ce stil de control practică.



  • Ne scot din minţi şoferii nesimţiţi care se opresc unde vor muşchii lor, îşi pun avariile şi-şi văd de treabă cît au chef, fără să le pese că încurcă toată circulaţia. Ne mai enervează îngrozitor şi cei care accelerează în dreptul trecerilor de pietoni, acolo unde balta e mai mare, stropind cu o plăcere deosebită pietonii care aşteaptă să traverseze.
  • Ne enervează organizarea execrabilă a unor concerte rock din România, unde sunetul este mai prost decît era pe vremuri la casele de cultură, la coadă la bere se stă pe toată durata cîntării, pentru că sînt prea puţine dozatoare, iar angajaţii firmelor de pază tratează plătitorii de bilete, români sau veniţi din ţări mai civilizate, ca şi cum ar fi o şleahtă de huligani.
  • Cel mai rău ne enervează duduile supraponderale angajate de firmele de pază plătite cu mulţi bani să asigure ordinea la diverse evenimente, care pipăie insistent femeile pe sîni la intrare în loc să le controleze normal şi afişează un rînjet imbecil, în loc de răspuns articulat, atunci cînd sînt întrebate ce stil de control practică.

×
Subiecte în articol: observator