x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iliescu l-a abordat, la Parlament, pe Boc pentru o discuţie legată de numirea unor secretari de stat

Iliescu l-a abordat, la Parlament, pe Boc pentru o discuţie legată de numirea unor secretari de stat

31 Mar 2009   •   00:00

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu l-a abordat, marţi, la Parlament, pe premierul Emil Boc pentru o discuţie legată de numirea unor secretari de stat, şeful Guvernului explicându-i însă liderului social-democrat că aceasta reprezintă în principal o problemă a PSD.



La finalul şedinţei solemne dedicată aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea NATO, organizată la Palatul Parlamentului, premierul Boc a ieşit din sală împreună cu ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

După o scurtă discuţie cu ministrul, şeful Guvernului a vrut să se îndrepte spre lift, dar a fost oprit din drum de Ion Iliescu, care l-a ţinut de braţ pentru o scurtă discuţie, pe finalul căreia a venit şi preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Discuţia a durat doar câteva zeci de secunde, fiind încheiată de premierul Boc care a ridicat din umeri şi a spus zâmbind: "Asta e problema PSD".

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ulterior agenţiei MEDIAFAX că discuţia sa cu premierul a fost legată de numirea unor secretari de stat.

Întrebat dacă a fost vorba de numirea unui secretar de stat şi la Ministerul Justiţiei, Iliescu a răspuns că "asta nu are importanţă".

Maia Teodoroiu a fost nominalizată de PSD în luna ianuarie pentru un post de secretar de stat la Ministerul Justiţiei, dar nu a fost numită încă în funcţie de premierul Emil Boc. Tergiversarea numirii ca secretar de stat a Maiei Teodoroiu a fost de mai multe ori reproşată de liderii PSD premierului Emil Boc.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator