x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu într-un apartament: 20 de persoane au fost evacuate, altele primesc îngrijiri medicale

Incendiu într-un apartament: 20 de persoane au fost evacuate, altele primesc îngrijiri medicale

de Redacția Jurnalul    |    24 Mar 2024   •   13:55
Incendiu într-un apartament: 20 de persoane au fost evacuate, altele primesc îngrijiri medicale

Un incendiu a cuprins duminică un apartament de la etajul 6 dintr-un bloc de pe Șoseaua Pantelimon din București. 20 de persoane au fost evacuate din imobil, trei primind îngrijiri medicale.

”Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, la un apartament de la etajul 6. Casa scării este inundată cu fum, se lucrează la evacuarea locatarilor. Până în acest moment au fost evacuate 20 de persoane, trei persoane sunt asistate medical la fața locului”, informează ISU București - Ilfov.

Intervin cinci autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenție și salvarea de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și patru ambulanțe SMURD.

20 de persoane s-au autoevacuat, 10 persoane au fost evacuate de către echipele de intervenție, conform ultimelor informații ale ISU București - Ilfov. Cinci persoane au fost transportate la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu soseaua pantelimon