x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arafat, despre incendiul de la Petromidia: Trei pompieri au fost răniți, dintre care doi ușor

Arafat, despre incendiul de la Petromidia: Trei pompieri au fost răniți, dintre care doi ușor

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2023   •   19:52
Arafat, despre incendiul de la Petromidia: Trei pompieri au fost răniți, dintre care doi ușor
Sursa foto: Hepta

Trei pompieri, dintre care doi militari, au fost răniți în timpul intervenției de la incendiul de la Rafinăria Petromidia, spune șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

„Din fericire, nu am avut victime. Am avut trei răniți pompieri. Doi de la pompierii militari, dar ușor, la nivel de membre inferioare, și un pompier civil de la Petromidia. Dacă nu greșesc, unul a fost dus la spital”, spune la Antena 3 Raed Arafat.

Șeful DSU precizează că au fost mobilizate inclusiv echipaje medicale.

„Au fost șapte echipaje de la SMURD, inclusiv o mașină de Terapie Intensivă. De asemenea, au fost șase de la ser viciu de ambulanță. Au fost ținute la distanță, în caz că va fi nevoie de ele. La acest moment, de 45 de minute știm că nu mai există gflacără, însă există un risc de reaprindere. Există monitorizare continuă la nivelul ISU șu DSU”, mai spune Arafat.

O explozie urmată de incendiu a avut loc miercuri la Petromidia, în județul Constanța. Fumul gros se vede de la depărtare, de pe plaja de la Năvodari.

Compania Rompetrol Rafinare transmite că incendiul izbucnit miercuri după-amiază la rafinăria Petromidia a avut loc în instalaţia de Hidrocracare Blândă, la finalul unor lucrări de mentenanţă specifice și precizează că nu sunt victime.t

×
Subiecte în articol: incendiu petromidia arafat