x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incidente în lanţ pe autostrăzile din România. O maşina a luat foc pe A2, un alt autoturism a ars pe A1

Incidente în lanţ pe autostrăzile din România. O maşina a luat foc pe A2, un alt autoturism a ars pe A1

06 Mai 2013   •   17:44
Incidente în lanţ pe autostrăzile din România. O maşina a luat foc pe A2, un alt autoturism a ars pe A1

Un autoturism a luat foc, luni după-amiază, pe Autostrada Soarelui, şoferul şi pasagerii coborând înainte ca aceasta să fie cuprinsă aproape în totalitate de flăcări. Incendiul a fost stins, iar traficul rutier pe sensul Constanţa-Bucureşti, oprit temporar din cauza incidentului, a fost reluat la ora 18.05. "La ora 17.37 s-a primit apel, iar un echipaj de la Garda Feteşti, cu o autospecială cu apă şi spumă, a ajuns la locul incendiului. S-a ajuns în câteva minute, acesta este timpul în care s-a putut parcurge distanţa respectivă. S-a intervenit şi incendiul a fost stins", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, George Damian.

Tot luni, un alt autoturism a fost distrus la kilometrul 108 al autostrăzii A 1, pe sensul Bucureşti - Piteşti, în zona Bascov, după ce o maşină a luat foc în mers. Şoferul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, din judeţul Vâlcea, spune că se îndrepta spre casă, fiind singur în autoturism, iar la un moment dat a văzut că ies flăcări de la motor. Conducătorul auto a tras imediat pe dreapta şi a coborât din maşină, sunând la Serviciul unic de urgenţă 112, la faţa locului sosind o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, al cărei echipaj a stins focul în aproximativ 20 de minute. În timpul intervenţiei pompierilor militari, traficul rutier pe sensul Bucureşti - Piteşti al A 1 a fost blocat. Potrivit pompierilor, nu există victime în urma incendiului, maşina fiind distrusă în totalitate. Şoferul a declarat că nu are asigurare CASCO.

 

×