x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCREDIBIL! Ce au în comun "prinţul ţiganilor" Leo de la Strehaia şi autorii scandalului cu împuşcături din Militari

INCREDIBIL! Ce au în comun "prinţul ţiganilor" Leo de la Strehaia şi autorii scandalului cu împuşcături din Militari

25 Noi 2013   •   12:21
INCREDIBIL! Ce au în comun "prinţul ţiganilor" Leo de la Strehaia şi autorii scandalului cu împuşcături din Militari

Detalii incredibile ies la iveală despre legăturile "prinţului ţiganilor" Leo de la Strehaia şi autorii scandalului cu împuşcături din cartierul Militari în urma căruia o tânără de 23 de ani a rămas fără un ochi, iar alte două persoane au fost rănite.

Potrivit spynews.ro, familia Chiriţă, ai cărei membri au fost încătuşaţi pentru scandalul sângeros din cartierul Militari, este foarte apropiată de Leo de la Strehaia. Florentina Chiriţă, care este avocată în Baroul Bucureşti, sora acesteia, Cristina, şi individul care a tras cu pistolul, Mihai, alias Mario, sunt copiii unei celebre vrăjitoare, "Elena din Militari".

Aşa-zisa vindecătoare l-a ajutat în nenumărate rânduri pe celebrul "prinţ al ţiganilor", mai ales în scandal cu fosta lui iubită, dansatoarea din buric Jasmine.

"Domnul Leo ne-a ajutat mereu, e ca fratele nostru", s-ar fi lăudat în faţa cunoscuţilor chiar "Elena din Militari". În semn de recunoştinţă faţă de "domnul Leo", presupusa vrăjitoare a apărut chiar şi în presă, în perioada în care Leo era la cuţite cu fosta lui iubită, Jasmine. Ea a declarat că Jasmine ar fi apelat la serviciile ei pentru a-i face rău lui Leo de la Strehaia. A omis însă să spună faptul că cel care o pusese să spună povestea halucinantă era chiar binefăcătorul familiei Chiriţă, adică Leo de la Strehaia, scrie spynews.ro.

Scandalul care a dus la încătuşarea familiei vrăjitoarei Elena s-a produs sâmbătă seară, într-un supermarket din cartierul Militari. Martorii evenimentului au povestit că totul a început în momentul în care un bărbat de 59 de ani, profesor universitar, le-a atras atenţia vrăjitoarei şi fiicei acesteia să stea la rând. "Una dintre ele l-a scuipat şi a început să înjure, iar oamenii i-au atras atenţia să vorbească frumos. Au început să se îmbrâncească. Patronul a intervenit, s-a pus între ei şi i-a rugat să părăsească magazinul. Atunci, una dintre tinere a strigat la fratele ei, care probabil aştepta în maşină. Acesta a venit şi a început să tragă cu pistolul", au povestit martorii pentru Spynews.ro.

Profesorul universitar a fost împuşcat în abdomen şi gât, nora acestuia în ochi, iar un alt bărbat, care a încercat să aplaneze conflictul, în abdomen. Tânăra a fost la un pas de moarte şi, transportată la spital, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale dificile. Medicii au reuşit să o stabilizeze, însă au fost nevoiţi să îi scoată ochiul, întrucât acesta fusese distrus de glonţul de cauciuc tras de Mario Chiriţă.


×