x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

de Jurnalul National    |    07 Oct 2007   •   00:00

Bucurie - Nuntă de poeţi, casă de piatră!

Astăzi, la Biserica "Sfănta Ecaterina" din Bucureşti, Daniela Şontică - colega noastră de la Departamentul "Special" - işi uneşte destinul cu Dan Cărlea. O nuntă de poeţi s-ar putea spune, deoarece amăndoi cochetează cu rimele. Le dorim să aibă o viaţă luminoasă precum un vers bine ticluit şi copii frumoşi precum metaforele. Şi să nu uite că Dumnezeu ii iubeşte şi pe poeţi! (R.R.)

Mureşan, la DNA - Ridicat pentru audieri

Ioan Avram Mureşan, fostul ministru ţărănist al Agriculturii, a fost ridicat ieri pentru audieri in urma unei percheziţii DNA Bucureşti la casa acestuia de lăngă Baia Mare. Deşi nu se ştiu deocamdată faptele pentru care este cercetat, se pare că procurorii au avut in vizor computerele de la domiciliul acestuia. El este deja deferit justiţiei intr-un alt dosar care se află pe rol la Tribunalul Bucureşti. In dosar, el este judecat pentru o serie de infracţiuni economice pe care le-ar fi comis pe vremea cănd deţinea portofoliul Agriculturii.

Â

Italia - Ameninţare la adresa romănilor

Consulatul Romăniei la Milano, Asociaţia Romănilor din Italia şi alte asociaţii romăneşti din Peninsulă au primit, sămbătă, un mesaj anonim de ameninţare, in care membrii comunităţii romăneşti sunt avertizaţi că "vor fi primii vizaţi" de represiuni rasiste, poliţia italiană fiind sesizată.Romănii sunt ameninţaţi cu "gloanţe şi bombe" in acest mesaj in limba italiană. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: observator