x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

07 Iun 2008   •   00:00

7 iunie 2008:Revista Lumea apicolă, o publicaţie de referinţă pentru apicultorii români, a împlinit un an de la prima apariţie. Realizată de specialişti în domeniu, revista vine lună de lună cu ştiri proaspete şi informaţii de interes pentru apicultori

LUMEA APICOLĂ A ÎM­PLINIT UN AN. Revista Lumea apicolă, o publicaţie de referinţă pentru apicultorii români, a împlinit un an de la prima apariţie. Realizată de specialişti în domeniu, revista vine lună de lună cu ştiri proaspete şi informaţii de interes pentru apicultori. Printre rubricile publicaţiei se numără “În actualitate”, “Din lumea apicolă naţională, europeană şi mondială”, “Sfatul specialistului”, “Apicultura ecologică”, “Piaţa mierii şi a altor produse apicole”, “În dialog cu autorităţile”, “Breviar de legislaţie de interes pentru apicultori” sau “Veşti de la asociaţiile apicole”.

 

ALIMENTE VS BIOCOMBUSTIBILI. Liderii lumii au în­cheiat joi noapte un summit mondial dedicat crizei alimentare care ameninţă planeta fără a semna un acord în ceea ce priveşte biocombustibilii. Declaraţia finală arată că şi în anii care vor urma preţurile alimentelor vor ră­mî­ne ridicate, dar că în acelaşi timp lumea va trebui să ia o deci­zie în lupta împotriva încălzirii globale. În caz contrar, pămîntenii vor trebui să plătească mult mai mult, adaptarea la schim­bă­rile climatice urmînd să fie mult mai scumpă decît acţiunile pentru reducerea efectelor încălzirii globale.

×
Subiecte în articol: verde!