x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

23 Iul 2008   •   00:00

23 iulie 2008:România a înregistrat "regrese sistematice" de la 1 ianuarie 2007, a declarat ieri, cu o zi înainte de prezentarea raportului Comisiei Europene despre progresele înregistrate de România, parlamentarul german creştin-democrat Gunther Krichbaum cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung

REGRESE SISTEMATICE. România a înregistrat "regrese sistematice" de la 1 ianuarie 2007, a declarat ieri, cu o zi înainte de prezentarea raportului Comisiei Europene despre progresele înregistrate de România, parlamentarul german creştin-democrat Gunther Krichbaum cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung. Concluzia lui este că, în stadiul actual, România nu ar fi pregătită nici măcar să adere la UE şi afirmă că primii dezamăgiţi de raportul CE sînt "românii, ale căror speranţe s-au legat de aderarea la UE, doar pentru a constata ulterior că nu s-a schimbat nimic". O critică şi mai aspră a raportului european vine şi de peste Atlantic, de la politicianul american, Tom Gallagher, care constată că politicienii şi grupurile de interese au "o relaţie simbiotică".

 
ATAC CU BULDOZER. Un atac cu buldozer a avut loc ieri în Ierusalimul de Vest, pe strada pe care se află hotelul unde urmează să fie cazat Barack Obama, candidatul democrat la preşedinţia SUA, care soseşte astăzi în Israel. "Şoferul buldozerului a părăsit un şantier de construcţii şi a lovit două maşini. Un civil care a văzut ce se întîmplă l-a împuşcat, iar o patrulă de poliţie... a continuat să tragă pînă cînd teroristul a fost ucis", a precizat un purtător de cuvînt al poliţiei.

×
Subiecte în articol: observator