x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

28 Iul 2008   •   00:00

"VENIN"  Betty cea hărţuită de manager
După ce a trăit cinci ani cu managerul ei, Betty de la Etnic îl acuză pe Radu Baron de hărţuire sexuală! Ce bombă cu explozie întîrziată! Fosta "Baroană" (fiindcă aşa i se spunea) a uitat cum declara că-i place "la perete"! Iar acum cere daune, după ce s-a lăsat de bunăvoie şi nesil(u)ită de nimeni!



"VENIN"  Betty cea hărţuită de manager
După ce a trăit cinci ani cu managerul ei, Betty de la Etnic îl acuză pe Radu Baron de hărţuire sexuală! Ce bombă cu explozie întîrziată! Fosta "Baroană" (fiindcă aşa i se spunea) a uitat cum declara că-i place "la perete"! Iar acum cere daune, după ce s-a lăsat de bunăvoie şi nesil(u)ită de nimeni! Ca în orice scandal mioritic, s-a ajuns inevitabil la bani. Căci "onoarea" lui Betty are un preţ: vreo 360.000 de euro cere fătuca de la patronul RBA. Şi îşi spală acum chiloţii în public (cei pe care se lăuda că ar arunca mii de euro), uitînd (din nou) cum îl lăuda peste tot pe impresarul ei. (C.I.)  

DACĂ TĂCEA... - Ferenţ, virgină la creier

Anamaria Ferenţ a ţinut să afle toată ţara că n-a mai făcut sex de multă vreme. Aşa încît ea zice că se simte ca o virgină. După supermediatizarea relaţiilor cu diverşi foşti iubiţi şi mai ales după cadrele largi apărute în Playboy, unde "scriitoarea" a pozat goală-puşcă şi călare pe tun, nu prea am fi de aceeaşi părere... Oricum, cînd au auzit ce-o frămîntă pe Ferenţ, fanii au şi sărit să-i dea o mînă de ajutor. Pe www.vdtonline.ro, un internaut îi scrie: "Te ajut eu de la spate, nu te mai simţi nici măcar o zi ca o virgină"! "Eu cred că e virgină la creier, nicidecum în altă parte...", e de părere un alt "admirator". (C. I.)

LA ALTITUDINE - Două beţive, scandal în avion

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă la Frankfurt după ce două englezoaice aflate în stare de ebrietate au lovit o stewardesă cu o sticlă de votcă şi au încercat să deschidă uşa aparatului în timp ce se afla deasupra Austriei, la 10.000 m altitudine. Echipajul aeronavei care a decolat joi din Grecia a reuşit, în cele din urmă, să le ducă forţat pe englezoaice la locurile lor, în timp ce pilotul a decis să aterizeze în oraşul german. Identitatea femeilor, în vîrstă de 26 şi, respectiv, 27 de ani, nu a fost făcută publică. Se pare că englezoaica de 26 de ani va fi pusă sub acuzare pentru agresiune şi perturbarea traficului aerian.

CAMPANIE - Arnie se bate cu "grăsimile rele"...
Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, a promulgat o lege care interzice utilizarea în restaurantele din statul său a acizilor graşi proveniţi din grăsimi hidrogenate, o premieră în SUA prezentată ca măsură pentru sănătatea publică. Legea prevede interzicerea utilizării acestor acizi graşi în 2010 în restaurantele din California, cel mai populat stat american, şi va fi extinsă ulterior la toate produsele de panificaţie în 2011. Potrivit biroului lui Schwarzenegger, "maladiile cardiovasculare reprezintă prima cauză a mortalităţii în California şi legea va reprezenta o etapă importantă pentru a se ajunge la eliminarea acestei substanţe periculoase din alimente".

LOTO - Report de 3 milioane de euro

Ultima ocazie de a cîştiga marele premiu din seria Tragerilor Speciale Loto 6/49 ale verii a fost aseară. Pentru această extragere, Loteria Română a suplimentat fondul de cîştiguri al categoriei I cu suma de 500.000 de lei, marele premiu ajungînd astfel la suma de trei milioane de euro. Numerele extrase au fost 9, 20, 33, 38, 41 şi 4, iar premiul se va reporta pentru extragerea de săptămîna viitoare, nici un jucător nereuşind să ghicească toate cele şase numere. Ultimul mare cîştig la această categorie s-a înregistrat anul acesta, pe 25 mai, fiind împărţit de doi jucători, fiecăruia revenindu-i un peste 14,6 milioane de lei.

PROSTIE CRIMINALĂ - Mort la poarta SMURD-ului
Birocraţie, limitare, nepăsare? Un incident incalificabil i-a năucit aseară pe locuitorii oraşului Vulcan şi l-a determinat pe primar să ameninţe că va desfiinţa serviciul SMURD. Un bărbat a murit în stradă, chiar lîngă sediul SMURD, iar paramedicii nu au răspuns solicitării verbale a celor care i-au chemat în ajutorul omului, pe motiv că nu au fost apelaţi prin serviciul de urgenţă 112. Bărbatul se întorcea aseară de la piaţă, împreună cu soţia sa, a căzut pe stradă, la nici 50 de metri de sediul Primăriei, unde îşi are sediul şi echipajul SMURD, şi a murit, deşi putea fi salvat. În urma incidentului, primarul oraşului consideră că serviciul este "inutil", din cauza unor angajaţi care au reuşit să distrugă imaginea SMURD.

×
Subiecte în articol: observator