x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

02 Aug 2008   •   00:00

2 august 2008



ACCIDENT DN 11. Cinci persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă Braşov ieri după-amiază, în urma unui accident pe DN11 Braşov-Bacău, în dreptul localităţii Hărman. Microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autovehicul de transport greu. Accidentul s-a soldat cu 11 victime cu răni uşoare, dintre care doar cinci au necesitat internare.

BRAŞOV. Un bărbat de 30 de ani a fost găsit mort ieri-dimineaţă în apropiere de centrul Braşovului. Trupul bărbatului era aproape sfîşiat, avea foarte multe răni şi muşcături de urs pe tot corpul. Potrivit constatărilor Poliţiei, bărbatul a fost atacat pe aleea de sub Tîmpa şi tîrît circa 6 metri în interiorul pădurii. Autorităţile locale recomandă localnicilor şi turiştilor să evite plimbările nocturne în zona Muntelui Tîmpa.

POLIŢIST RĂNIT. Poliţistul care a fost lovit cu toporul în cap de un membru al unei grupări interlope din Capitală joi seara era în civil, într-o echipă care urmărea un caz de furt de maşini. El a intervenit într-o ceartă dintre interlop şi şoferul unui troleibuz. Mărgeanu, membru al clanului interlop Răgălie, a coborît dintr-un BMW condus de o femeie, care a oprit la rond şi a blocat circulaţia unui troleibuz. Răgălie şi şoferul de troleibuz s-au luat la ceartă, iar unul dintre poliţiştii aflaţi în misiune a intervenit. Răgălie l-a rănit uşor la mînă cu un cuţit. Omul legii s-a îndreptat apoi către colegii săi, dar bărbatul a venit după el şi l-a lovit în cap cu toporul pe un coleg al acestuia.

DN7 – CIRCULAŢIE ÎNCHISĂ. Circulaţia pe DN7 va fi închisă, în perioada 1 august – 10 septembrie, pe sectorul cuprins între localităţile Zam şi Arad, pentru lucrări de consolidare a sistemului rutier, după cum informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

ECLIPSĂ PARŢIALĂ. Eclipsa de soare a fost vizibilă parţial ieri, în România, începînd cu ora 12:20. Eclipsa s-a putut vedea în toată ţara, Soarele fiind acoperit de Lună în proporţie de 29 la sută, deasupra nordului României, şi de 18% în Capitală. În Capitală, eclipsa s-a putut observa de la ora 12:00 şi 19 minute şi pînă aproape de ora 14:00. Faza maximă a fenomenului a fost atinsă la ora 13:00 şi 7 minute.

RADU ANCUŢA, AUDIAT. Directorul Departamentului de Integrare Europeană din Primăria Capitalei, Radu Ancuţa, a fost audiat ieri de membrii comisiei de disciplină a Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), în legătură cu organizarea evenimentului Bucharest City Challenge, programat pentru 22-24 august. Ancuţa susţine că ar fi fost acuzat că "l-ar fi dezinformat pe primarul general" cu privire la organizarea Campionatului Automobilistic de Formula 3, care urmează să se desfăşoare în luna august în Capitală.

×
Subiecte în articol: observator