x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

07 Ian 2007   •   00:00
VACANTA - Presedintele si premierul, la munte
Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu au petrecut separat cateva zile pe Valea Prahovei, intr-o scurta vacanta. Daca Tariceanu a ales Poiana Brasov, Basescu a decis sa se odihneasca la Predeal, unde se afla de vineri seara. Din cauza operatiilor suferite in 2006, nici premierul, nici presedintele nu si-au putut dovedi calitatile de schiori.

GIURGIU - Taxa din vama, suspendata
Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a decis ieri, in urma intalnirii cu reprezentantii transportatorilor privati din Romania, suspendarea taxei de tranzit perceputa la trecerea punctului de frontiera Giurgiu-Ruse, transmite Rompres. "Am luat aceasta decizie sub presiunea transportatorilor, care au blocat sambata (n.r. - ieri) trecerea prin punctul de frontiera", a declarat primarul. Ieri, 40 de tiruri care au intrat in Romania prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse au blocat intrarea in tara in semn de protest fata de taxele impuse.

OTOPENI - Incident pe aeroport
Un avion Alitalia cu destinatia Milano a fost avariat in momentul alimentarii cu combustibil. Incidentul s-a petrecut inainte ca muncitorul sa inceapa alimentarea avionului, astfel incat nu a existat nici o clipa pericolul unui incendiu. Cei 99 de calatori au asteptat sosirea unei alte aeronave.

ATAC - Hacker roman pe Loteria Bulgara
Site-ul Loteriei Bulgare a fost atacat de un hacker roman, potrivit novinite.com. Baiatul, in varsta de 17 ani, care s-a prezentat sub numele de Tufo-X, a pus pe site o poza de-a sa, a schimbat continutul si a taiat accesul catre link-urile oferite de Loteria Bulgara. Pagina Loteriei Bulgare a fost inchisa timp de cateva ore. (R.R.)

×
Subiecte în articol: observator