x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

22 Apr 2007   •   00:00
Vizită - Traian Băsescu, la Braşov
Preşedintele suspendat Traian Băsescu a fost prezent ieri la Braşov, oraş în care a fost aşteptat de câteva sute de persoane şi de Theodor Stolojan. O fumigenă aruncată de un suporter al echipei de fotbal din Otopeni, venit la meciul cu FC Braşov, i-a panicat pe manifestanţi. (L.M.)

Casă de piatră! - S-a măritat lupu’. Luiza Lupu!
Ieri, începând cu ora 15:30, lupul şi-a schimbat numele, dar năravul ba! Este vorba despre colega noastră Luiza Lupu, care şi-a unit destinul cu Dragoş Moldovan la Biserica Sfântul Gheorghe din Capitală. Mireasa frumoasă, el frumos şi un pic mai scund, colegi din presă prezenţi la eveniment... Casă de piatră! (R.R.)

Manifestare - Ziua Internaţională a Astronomiei
Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu”, Astroclubul Bucureşti şi Societatea Astronomică Română de Meteori au marcat ieri Ziua Internaţională a Astronomiei în Grădina Cişmigiu şi în Herăstrău. Publicul a primit gratuit informaţii legate de astronomie. S-au făcut demonstraţii de utilizare a instrumentelor necesare pentru observaţii astronomice.

Bucureşti/Soldatul împuşcat a fost operat
Militarul de la o unitate din Bucureşti împuşcat vineri de un coleg a fost operat de urgenţă la Spitalul Militar, acesta având afectate mai multe organe interne, în prezent fiind monitorizat la secţia de Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sănătăţii tânărului. GalaŢi Greva de la Mittal Steel a încetat Greva generală declanşată de Sindicatul Siderurgiştilor Solidaritatea (SSS) în urmă cu trei zile, la Combinatul Siderurgic Arcelor Mittal Steel Galaţi, s-a încheiat vineri seară. Conform Rompres, administraţia combinatului a fost de acord cu acordarea fiecărui salariat, la sfârşitul anului, a unui bonus de 2% din salariul anual, cu condiţia îndeplinirii planului de afaceri.

CAZ - Românca răpită de nord-coreeni
Gabriel Bumbea, fratele româncei despre care se presupune că ar fi fost răpită de agenţi nord-coreeni la sfârşitul anilor ’70, a condamnat vineri, la Tokyo, incidentul într-o conferinţă de presă. Doina, sora mai mare a lui Gabriel Bumbea, a ajuns în Italia în 1970, lucrând ca model. Ultima conversaţie telefonică (din septembrie 1978) a femeii cu familia avea ca subiect plecarea ei în Japonia, conform The Japan Times.

×
Subiecte în articol: observator